Pentru mine atat scolile de vara, cat si conferintele anuale sunt oportunitati de schimb cu si de invatare de la practicanti ai psihanalizei; acest lucru le face pentru mine deosebit de pretioase si nu stiu in ce masura o diversificare a profilului invitatilor ar mai permite acest lucru in aceeasi masura. Personal, prefer formatul deja existent. (L.A.)
 
Am apreciat cadrul inalt academic, flexibilitatea, discursul si interactiunile libere si deosebit de prolifice, fara etichete rigide, ce a decurs in mod firesc fara fortari si imagini cosmetizate. (C.L.)
A fost un eveniment reusit in momentul si in locul potrivit (M.V.)
 
Va sunt foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce ați făcut și ați adus aici! Este fascinanta scoala psihanalitica,dar mai ales oamenii din ea. (S.G.)
 
Va multumesc pentru generozitatea si valoarea materialelor si a interventiilor. As spune pe curând! E doar o vacanta de vara pana in octombrie :) (A.S. )
 
Va multumim mult, ati oferit multa inspiratie cu tema scolii Gandirea psihanalitica, intr-un context existential (Covid) care a generat si provocat multa gandire. (D.B.)
 
Va multumesc pentru disponibilitatea dvs de a impartasi gandurile si sentimentele dvs cu noi in legatura cu fiecare tema discutata. Multe teme de gandire .Sa ne revedem cu bine in octombrie! (G.I.)